fbpx
Zdravo dete kamp 2020-02-18T18:52:01+00:00

ZDRAVO DETE PLIVAČKI KAMP BY KRONKI

DIVČIBARE 08.08.2020

U subotu 08.08. krećemo na naš prvi plivački kamp! Zdravo dete je centar koji je prepoznatljiv po vrhunskoj školici plivanja za decu. Brigu o vašim mališanima će voditi profesionalni treneri koji imaju višegodišnje iskustvo kako u bazenu tako i van njega.

Pronašli smo idealno mesto za plivački kamp na Divčibarama u hotelu Crni Vrh. Pored 2 treninga dnevno u bazenu, ovaj kamp je osmisljen i sa edukativnim programom i boravkom u prirodi, a sve u cilju druzenja i razvijanja zdravog duha kod dece:

Prijavi se

CRNI VRH

Dragi roditelji,

Hotel „CRNI VRH“ ispunjava sve evropske standarde za hotel sa četiri zvezdice. Nalazi se u pitomom delu planine Divčibari i okružen je prelepom prirodom u kojoj preovladava borova šuma. Udaljen na samo 118km od Beograda zbog čega put neće predstavljati problem za mališane.  Ovaj prestižni hotelsko-turistički kompleks će svoje goste očarati skladnom arhitekturom, modernim enterijerom i najvišim nivoom usluge i sadržaja.
Hotel sadrži: 5 različitih sportskih igrališita, wellness i spa centar opremljen zatvorenim bazenom,  saunom, teretanom i đakuzijem, poseduje restoran, café bar i lounge bar, kao i igraonicu za decu

0
Mališana
0
Dana
0RSD
Cena
0
Rata

Cena za 6 noćenja i 7 dana sa punim pansionom je 28 800 RSD
Postoji mogućnost plaćanja na 6 mesečnih rata.
Kamp je predviđen za decu od 6,5 godina do 12 godina.
Prijavite vaše dete i omogućite mu da odraste pravilno i zdravo!

U CENU KAMPA JE UKLJUČENO

Smeštaj u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama, pun pansion, boravišna taksa i osiguranje.
2 treninga dnevno škole plivanja, svakodnevne aktivnosti kao što su školica sporta, igraonica, druženje u prirodi i prevoz.

0°C
Temp. vode
0°C
Temp. vazduha
0m
Dužina bazena
0m
Širina bazena

PRIJAVITE SE

LOKACIJA

KONTAKT

RADNO VREME

Ponedeljak – Petak 09:00 – 22:00
Subota – Nedelja 09:00 – 22:00