fbpx
Loading...
Bazen 2020-02-14T19:33:52+00:00
bazen

O BAZENU

Naš bazen je idealno projektovan za vašu decu. Sadrži morsku vodu prijatne temperature od 30 stepeni celzijusa.

Slana voda nije agresivna za razliku od hlorisane vode, ona osvežava, jača mišiće, stimuliše rad srca i cirkulaciju, tonifikuje kožu, čini je glatkom, opušta i umanjuje simptome stresa. Takođe, slana voda poboljšava psihomotorni razvoj, varenje i režim spavanja.

Posebnu pažnju posvećujemo održavanju bazena. Voda u bazenu prolazi kroz specijalne filtere, koji omogućavaju idealne uslove za decu.

0°C
Temp. vode
0°C
Temp. vazduha
0m
Dužina bazena
0m
Širina bazena

ŠKOLA PLIVANJA

Škola plivanja je namenjena deci od 4 do 12 godina koji su plivači i neplivači. Obuka podrazumeva učenje kao i usavršavanje tehnike plivanja sva četiri stila (kraul, prsno, leđno, delfin). Prilagođena je uzrastu i sposobnostima dece koja kroz različite aktivnosti i igru, na njima zabavan način, usvajaju tehnike disanja, rada rukama i nogama, kao i plutanja. Krajnji cilj nam je da oslobodimo decu i utičemo na njih da se ne plaše vode, već da uživaju u njoj.

Plivanje je jedan od najboljih sportova kada je u pitanju rast i razvoj deteta, povoljno utiče na kardiovaskularni sistem, jača mišiće, omogućava ravnomerno oblikovanje svih mišića a posebno leđnih. Samim tim što telo u vodi ima manju relativnu težinu nego na tlu, opterećenje na kičmu je takođe manje. Na taj način utičemo na pravilno držanje deteta od najranijeg doba. Tokom aktivnosti u vodi dolazi do istovremenog aktiviranja velikih grupa mišića za pokrete, što je od velikog značaja za dete predškolskog uzrasta. I na kraju, sile na ekstremitetima u vodi su drugačije nego na suvom, pa se telo spontano prilagođava drugačijim pokretima i postaje motorički spretnije.

CENA ŠKOLICE PLIVANJA!

Dva puta nedeljno 5900din i tri puta nedeljno 6500din na mesečnom nivou!

Rezervišite besplatno testiranje za vaše dete i pomozite mu da odraste pravilno i zdravo!

BESPLATNO TESTIRANJE

INDIVIDUALNI ČASOVI PLIVANJA

Individualne časove plivanja pružamo deci od 3 do 12 godina. Prednost individualnih časova je to što se instruktor može posvetiti samo jednom detetu uzimajući u obzir starost kao i trenutni nivo psihofizičkih i motoričkih mogućnosti, tako da je napredak znatno brži u odnosu na grupne časove plivanja.

Programski sadržaj ovakvih časova plivanja podrazumeva obuku i korigovanje naučenih tehnika plivanja, oslobađanja straha od vode, sticanje samopouzdanja, prevencija i korektivne vežbe u slučajevima različitih telesnih deformiteta.

BESPLATNO TESTIRANJE

BEBI BUĆ

Bebi buć program omogućava bebama da od najranijeg perioda kroz zabavu zavole vodu, steknu samopouzdanje i odrastaju zdravo. Kako biste izbegli mogućnost da vaše dete odbija vodu i kupanje u bazenu, vrlo je važno što ranije početi sa adaptacijom deteta jer u tom uzrastu beba još uvek nema strah.

Ronjenje je refleks koji je još uvek prisutan i samim tim bebe mogu duže da izdrže pod vodom. Važno je da znate da bebe ne mogu kao i odrasli da regulišu temperaturu svog tela, zato smo se pobrinuli da temperature vazduha i vode u bazenu namenjenom deci uvek budu približne prirodnoj temperaturi tela. Naši bazeni i objekti su opremljeni sistemom za brzu filtraciju vode i vazduha. Program je namenjen bebama uzrasta od 2 meseca do 4 godine.

Cena jednog termina je 900 din.

Besplatno testiranje
za školu plivanja!