fbpx
SALA ZA DECU 2020-02-14T19:31:31+00:00

SALA ZA NAJMLAĐE SPORTISTE

Dragi roditelji,

u našoj sali za najmlađe sportiste imamo razne programe, kao školica sporta ili školica tekvonda uz koje će mališani razviti koordinaciju i motorne sposobnosti, treninzi takođe utiču na samopouzdanje i socijalizaciju deteta.

Upišite vaše dete i pomozite mu da odraste pravilno i zdravo!

Vidimo se vaš dr Feelgood. Mališani dođite da se zabavimo i postanemo pravi sportisti! 🙂

ZDRAVO DETE

Dečiji centar za rekreaciju „Zdravo dete“ pronašao je svoje mesto u neposrednoj blizini Autokomande, dakle, u srcu Beograda.
Naš centar pruža veliki spektar usluga – zabavu, sport, rekreaciju, relaksaciju i kozmetičke usluge. Drugim rečima, „Zdravo dete“ je mesto koje pruža sve što je potrebno detetu i porodici. Za mališane smo obezbedili bazen sa slanom vodom koji je izrađen po najvišim svetskim standardima.  Pored bazena smo obezbedili veliki broj dodatnih zabavnih sadržaja u okviru igraonica na dva nivoa, kao je što je, izmedju ostalih, školica sporta.

Organizujemo dečije rođendane na bazenu ili u igraonici, a pored standardnih proslava, organizujemo i specijalne tematske rođendanske zabave. Trudili smo se da napravimo savršen ambijent kako za decu, tako i za roditelje. Obezbedili smo veliki parking i caffe sa pogledom na bazen. Takođe, u sklopu centra se nalazi i salon lepote (“Beauty Station”) u kojem možete provoditi vreme dok je vaše dete na rekreaciji.

Verujemo da su naše iskustvo, stručan, kreativan i zabavan pristup razlozi da izaberete baš nas.

Dobro došli.

ŠKOLA TEKVONDA

Dragi roditelji,

nešto potpuno novo u našoj dečijoj sali, škola tekvonda!

Taekwondo je korejska borilačka veština nastala 40-ih godina dvadesetog veka
spajanjem različitih veština koje su se vežbale u to vrijeme. Njeno ime dolazi iz reči Tae, što znači udariti nogom, Kwon , što znači udariti rukom i Do , što znači put.

Kroz školu tekvonda je prošlo više stotina mališana. Neki od njih su se bavili sportom rekreativno, a neki su postali profesionalci kao i njihovi treneri. Pored naučenih tehnika tekvonda vaša deca naučiti dosta o disciplini, koncetraciji i upornosti. Trening vode diplomirani profesor sporta Bogdan Radovanović (crni pojas I dan) i višestruki prvak Jugoslavije i Srbije, Vladimir Iličin (crni pojas II dan).

Školica tekvonda je za uzrast od 5 do 12 godina, u terminima: utorak i četvrtak od 18:00h.
Kontakt: 060 3776 926
Upišite vaše dete i pomozite mu da odraste pravilno i zdravo!

ŠKOLICA SPORTA BUSHIDO

Nešto potpuno novo,

u našoj dečijoj sali, Bushido školica sporta!

Dovedite vaše dete, a naši treneri će se potrudi da kroz igru i bazične sportove savlada različite sportske discipline i proširi svoja interesovanja, jer će jedino na taj način razviti dobru koordinaciju i motoriku.

Školica sporta Bushido, ima višegodišnje iskustvo u radu sa decom i jedna je od najstarijih školica u Beogradu. Treneri su školovani za rad sa decom i vaša deca će ih obožavati 🙂

Školica sporta Bushido kids je za uzrast od 3 do 10 godina, u terminima: utorak, četvrtak i nedelja.
Za više informacija: Koordinator Ana Stanić 060/ 144-62-00
Upišite vaše dete i pomozite mu da odraste pravilno i zdravo!

LOKACIJA

KONTAKT

RADNO VREME

Ponedeljak – Petak 09:00 – 22:00
Subota – Nedelja 09:00 – 22:00